Kontakt oss

Om du har spørsmål, tilbakemeldinger eller noe annet du ønsker å dele, ikke nøl med å ta kontakt! Vi setter stor pris på å høre fra deg.

E-post: ekvilibriumyoga@gmail.com

Du kan også finne oss på Facebook, adressen er: https://www.facebook.com/ekvilibriumyoga

 «Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built. » Rumi

18 kommentarer Legg til din

 1. Marianne Elven sier:

  Hei Berit og Anders 🙂 Det var virkelig ei flott og informativ side. Imponert over bakgrunnen deres. Jeg ønsker å være med både på timer neste uke og på kurset. på Sundet Er det bare å møte opp på timene neste uke og kan jeg melde meg på kurset på Sundet allerede nå?

  Mvh. Marianne Elven

  1. Hei Marianne! Du er herved påmeldt til kurset. Kjempe flott at du blir med! Når det gjelder de ukentlige timene er det bare å møte opp. Vi har derimot utsatt oppstart en uke da vi ikke har rukket å gjøre folk oppmerksomme på oss ennå. Men timeplanen blir den samme f.o.m uke 43. Men nå er nettsiden på plass, straks kommer Facebook og plakater og flyers og avisintervju er på vei. Gleder oss til å praktisere med deg! A&B

 2. Cecilie Wille Søvik sier:

  Hei, for en fantastisk fin og inspirerende side! Dere har vært veldig flinke!! Kanskje dere tilogmed får noen gjester fra Oslo om dere skal ha en workshop en gang? Lykke til, gleder meg til å følge med videre 🙂 Dere får legge ut nyheter på Facebook også! klem Cecilie

 3. Veronika Skjærvik Grue sier:

  Hei. Jeg vil være med/ melde meg på yoga. Kan jeg bare møte opp?`Og va er pris pr time hos dere? Dette vil være en perfekt trening for meg. Jeg synes dere informerer helt perfekt. inspirerende side dere har. :-):-)

  1. Hei Veronika. Jeg har svart deg på mail. Så bra du er interessert i yoga og at du liker siden vår. Det blir vi kjempe glade for å høre! Si gjerne i fra om det er tema du vil vi skal belyse og skrive om. Vi ses i Sangerhuset!

 4. Marianne Elven sier:

  Takk for første yogaøkt. Anbefales virkelig! Trivelig kveld og flink instruktør. Gleder meg til fortsettelsen 🙂

  1. Kjempe fint å ha deg med, Marianne! Vi ses til uka.

 5. Veronika Skjærvik Grue sier:

  Hei. Jeg vil være med på yoga kurs 3 og 4 november, men jeg jobber lørdag 3. Hvis jeg ikke får byttet vakt med noen andre på lørdag for da kommer jeg begge dager. Men kan jeg komme en dag hvis ingen vil bytte med meg?? Mvh Veronika S Grue

  1. Hei Veronika. Vi anbefaler helst å være med på begge dager, da søndag bygger på det vi gjør lørdag. Men får du ikke byttet, så er du også velkommen søndag. Gi lyd så snart du vet. Vi gleder oss til å se deg!

 6. camilla sier:

  Hei hei:-) Det er kjempeinspirerende å praktisere yoga med dere! Vet ikke om jeg har merket så noen særlig forskjell enda, annet enn at det er godt å ha brukt kroppen/ tøyd og bøyd litt og at det er fint å ha full fokus på pusten (noe som er fort gjort å glemme ellersi hverdagen ). Har stor tro på at dette er noe alle har godt av;-) Ser på sida her at dere skriver både om «klassisk hatha yoga» og «dynamisk hatha yoga», men at det i programmet bare er klassisk hatha som tilbys. Kommer dere til å ha dynamisk hatha yoga også?

  1. Hei Camilla! Det er så fint å ha deg med i yogaen og godt å høre at du blir inspirert. Det blir vi inspirert av!

   Du merker kanskje ikke noen revolusjonerende endring etter et par økter, men fortsett øvelsene og du vil oppdage at yogaens potensiale ikke har noen ende:)

   Vi ønsker å tilby mer dynamiske klasser også, men det avhenger av at det er nok folk som ønsker dette. Vi gjør kanskje noen endringer i timeplanen på nyåret. Da vil vi også kjenne våre yogier og yoginier bedre og kan tilpasse etter behov. Vi anbefaler derimot å starte med rolige øvelser, lære stillingen grundig og å komme i kontakt med pusten og kroppen først. Når dette er på plass vil du har stor (!) verdi av dette arbeidet dersom du etterhvert vil øke tempoet. Men det kan også hende at du vil holde tempoet nede etterhvert som du blir bedre kjent med yoga. Dette skjedde ihvertfall med meg og nå som jeg vet litt mer av din historie, så tror jeg kanskje du også har godt av litt ro. Ellers er timene til Anders på onsdager noe mer fysiske.
   Håper å se deg på matta til uka. Alt godt så lenge!

   1. camilla sier:

    Takk for svar:-)
    Skal prøve å komme på timene fremover, men det hadde absolutt vært en fordel om dere kunne hatt noen timer som starter før kl 18, etter kl 1930, evt på dagtid;-)
    Vi sees!

 7. Marianne Elven sier:

  Hei Anders og Berit 🙂

  Jeg har meldt meg på «Den store yogadagen» og tror jammen jeg blir med på helgekurset også jeg. Meld meg på, meld meg på! Juhu…. Jeg skal på to yogakurs denne måneden. JIPPI 🙂

  1. Hei Marianne! Så flott å ha deg med på begge kurs! Vi sender deg mer informasjon om helgekurset om ikke lenge. Se på deg selv som påmeldt der. Du har tatt kontakt med Lindsey vedr. påmelding til Glåmos? Vi ses, solstråle!

 8. May Helen Tangen sier:

  Hei Anders

  Jeg lurte på om det bare er å komme innom onsdager til den dynamiske yoga’en eller må jeg legge inn en melding til dere at jeg kommer.

  1. Hei May Helen. Vi har ingen påmelding på timene våre, så det er bare å dukke opp. Vi sees på matta!

 9. Frida Julia sier:

  Hej! Hur ser erat schema ut framöver? Jag är ny här i Röros ser fram emot yoga!

  Med vänlig hälsning, Frida

  1. Hei Frida, vi har yoga på mandager og onsdager i to uker til, så kommer vi trolig til å legge opp til en torsdagstime i tillegg. Mandag og onsdag er uansett fast. Foreløpig er planen å ha alle timene kl 18.30, men det er mulig mandagstimen blir litt tidligere grunnet et annet arrangement i sangerhuset. Vi sees på matten, hilsen Anders og Berit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s