Om oss

«Without the science of being you can not master the art of living»

«Vi mener at gjennom å komme i kontakt sin indre stillhet vil man lettere kunne observere sitt eget sinn og hanskes med de ulike tanker som dukker opp i hverdagen. En vil dermed få økt livskvalitet på alle plan. For oss er yoga en nøkkel til Livet. Foreningen av sinnet og kroppen, forbedret helse, økt bevissthet, fred, ro, styrke, glede, håp… listen er lang.

For oss handler yoga først og fremst om å finne tilbake til en naturlig balanse, være seg i humør, vår sinnstilstand, kosthold, forbruk eller levesett generelt. Ordet «ekvilibrium» kan oversettes med likevekt og balanse og peker dermed på ønsket om å oppnå dette. Yoga har gitt oss så uendelig mye i livet og er et av mange verktøy man kan ta i bruk på veien mot et ekvilibrium, og det er noe vi ønsker å dele med andre.«

Han;

Anders Wilmann er født og oppvokst i Bærum og utdannet seg innen film og TV-produksjon i Australia før yoga tok over hele hans tilværelse. Han har en bred bakgrunn med hovedsaklig Yoga (Hatha, Ashtanga, Iyengar m.m.), men også Chi Gong, Taiji, Kung Fu, Aryuvedisk yoga massasje og Thai-yoga massasje, samt Vedantisk filosofi og livsteori.

Han har holdt på med yoga siden 2003 og har nylig fullført Hridaya yoga lærerutdanning (Yoga Alliance 500t) i Mexico i tillegg til hans tidligere 500t og 200t Yoga Alliance lærerutdanninger fra Sør-India.

Hun;

Berit Indset er oppvokst på Røros og har en bachelor i utviklingstudier og master i samfunnsgeografi fra universitetet i Oslo. Etter 12 år borte har hun flyttet tilbake med sin samboer Anders og har som han lagt karrieren på hyllen for å vie mer av sin tid til yoga.

Berit er sertifisert Hatha yogainstruktør (RYT 200) fra Rishikesh Yog Peeth i India og Hridaya yoga- og meditasjonsinstrøktør (600t) fra Agama yogaskole i Mazunte, Mexico. I tillegg har hun praktisert og lært under John Bentham og Liyang Xia på 8treasuresyoga i Oslo, studert thai-yogamassage i Nord-Thailand og deltatt på diverse yogakurs i inn- og utland. Hun har også vært på flere stille meditasjonsretreats i tradisjonene Vipassana og Hridaya.

2 kommentarer Legg til din

  1. Kai sier:

    ~~ *** ~~ Fin og bra hjemmeside! ~~ *** ~~

    1. Takk, Kai! Håper å få se deg på en time en gang. Alt godt. A&B

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s