Om våre timer

Priser og betaling

Drop-inn/enkelttimer: 170kr

Klippekort a 10 ganger: 1500kr

Betaling: kontant, vipps eller bankoverføring.

Aldri la penger stå i veien for at du praktiserer yoga. Har du vanskeligheter med å få endene til å møtes? Ta kontakt med oss for en prat, så finner vi en løsning.

Om våre timer

Alle timene våre baserer seg på drop-inn, det vil si at du skal kunne komme innom uansett om du er ny i yoga eller har praktisert tidligere.

Rolig og avspennende yoga

Disse timene er relativt rolige og er åpne for alle, fra de som er helt nybegynnere eller øvede som først og fremst tiltrekkes de meditative, stressreduserende og avspennende aspektene ved yoga. Disse timene gir en mulighet til å oppleve ens egen kropp og yoga på en skånsom og rolig måte. Her jobber vi mye med pust og enkle statiske og noen dynamiske strekkøvelser og teknikker for avspenning. Det er også fokus på å synkronisere pust og bevegelse gjennom noen flytende sekvenser. Avhengig av hvem som kommer til disse timene og hva dere ønsker kan disse variere.

Dynamisk yoga (flyt og styrke)

Disse timene er for de som ønsker litt mer fysisk utfordrende yoga og vil kjenne svetteperlene renne langs ryggraden, men likevel lære om pust og fokus. Timene undervises på tradisjonelt vis med renseteknikker, pusteøvelser og mantras (betyr tanke eller hensikt uttrykt som lyd). Disse timene ligner klassisk hatha yoga, men har flere elementer av dynamiske øvelser, utholdenhet og styrke (på yoga-språket vil disse kunne sies å ligne Ashtanga Vinyasa for begynnere). Timene krever ikke mye forkunnskap og de som har vært en del ganger på noen av de andre timene vil fort gjenkjenne øvelsene og lære kombinasjonene. Timene blir selvsagt tilpasset deltagerne.

Meditasjon

Her vil vi gradvis tilnærme oss de dypere dimensjonene av yoga gjennom korte meditasjoner og foredrag. Meditasjon er for mange selve målet med yoga og for de som ønsker å forstå mer om sammenhengen mellom yogalærens filosofi knyttet til kropp, sinn og sjel er dette tiden for slike spørmål. Disse timene vil også benyttes til å kunne utdype og diskutere spørsmål som gjentar seg i timene eller viktige teoretiske, praktiske, filosofiske og spirituelle aspekter ved yoga. Her vil man også kunne lære teknikker som hjelper en med avspenning og stressreduksjon i en travel hverdag.

Bedriftsyoga og privattimer

Ønsker du at vi skal undervise på din bedrift? Stadig flere bedrifter i Norge tilbyr yoga rett før, i lunsjen eller rett etter arbeidstid. Vi kan tilpasse tider og ulike timer. Eller vil du ha privat rettledning? Bare ta kontakt på ekvilibriumyoga@gmail.com, så kan vi avtale nærmere.

Forberedelser før en yogatime

Yogaøvelsene og meditasjon bør skje på tom mage, så ikke spis 1-3 timer før yogatimen. Kroppen vil fortelle deg hvorfor:) Du trenger behagelige og løse klær som tillater kroppen din å bevege seg fritt. Du trenger ikke ta med egen yogamatte med mindre du har en du er spesielt glad i. Vi har både matter og pledd. Øvelsene gjøres i hovedsak barbent (da du får langt bedre grep på matten) og alltid uten sko.

Det er viktig at du informerer instruktøren om eventuelle skader og plager du har og dersom du er gravid. Har du nylig blitt operert eller vært skadet, rådfør deg først med legen din om du kan drive med yoga. Hovedregelen er alltid: lytt til egen kropp, gå rolig frem i nye øvelser og gå aldri over grensen. Yoga skal ikke gjøre vondt og er ingen konkurranse.

Velkommen!

ready4yoga

‎”The rhythm of the body, the melody of the mind & the harmony of the soul create the symphony of life.” ~ B.K.S. Iyengar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s